ITS 2013 Dag 5 Hellweek!

HellWeek6

Vandaag weer een geweldige dag achter de rug. We hebben ons bezig gehouden met geavanceerde verdedigings technieken. Met een van die technieken zullen onze taekwondo vrienden niet blij mee zijn…. 😉 Kom maar op met die mooie flitsende draaischoppen.

Hierna nog wat grond technieken gedaan en een bonus seminar van de meesters die allerlei verschillende flow technieken lieten zien waar we zelf uiteraard ook weer goed mee aan de slag konden.

Vandaag was ook het bezoek aan de Dojang van Meester Roddy gepland dus om 5 uur zaten we allemaal in de bus onderweg naar Hellevoetsluis waar we net als in Hoogvliet gastvrij ontvangen werden.

Hsluis3Het was weer een indrukwekkend gezicht om zo’n grote groep in de zaal te hebben en de studenten van Hellevoetsluis vonden het geweldig.

Hsluis1

Na de opening kreeg iedereen weer een techniek van de verschillende meesters voorgedaan en deze probeerde we kort na de uitleg op elkaar uit waarbij iedere student ook de opdracht had om te trainen met een partner waar ze nog niet eerder mee getraind hadden. Zo leer je de familie leden goed kennen.

Na de les was er nog even tijd voor een groepsfoto en hierna moest iedereen weer de bus in.

Wat vonden jullie nu van de lessen van dinsdag en donderdag. Als je deze nu leuk vond laat dan ook een berichtje achter op de facebook pagina van de ITS zodat onze familie leden kunnen zien hoe enthausiast jullie waren!! https://www.facebook.com/ITS.2013

hlsuis2

Nu naar bed want morgen ochtend is de nieuwe ITS2013 dag weer aangebroken en moeten we vroeg uit de veren.

Groetjes,

Gerard