HAPKIDO KICK & FUN

Simbool Hapkido

 

 

 

Hapkido Kick en Fun zijn basis elementen voor de jongere deelnemers die kennis maken met Hapkido door middel van plezier, spanning, pijn en beloning en resulteert in verhoogde mentale en fysieke weerbaarheid. . Door de oosterse denkwijze, die nog steeds de basis vormt van het moderne Hapkido, zijn deze zaken belangrijk.

 


Bij het Yusinhapkido geloven wij dat de periode van 8 t/m 15 jaar een belangrijke periode voor de ontwikkeling van een kind is. Je kunt een kind geen beter cadeau geven dan een gezonde manier van omgaan met lichaam en geest. Daarbij gewoontes aanleren die zullen leiden tot succes in hun latere levens. Onze positieve lessen zijn bedoeld om de jeugdige leerlingen respect en goed gedrag bij te brengen zowel binnen onze school als wel daar buiten.

 

 

 


De kinderen leren al heel vroeg bij Yusinkwan tijdens de lessen omgaan met discipline en zelfbeheersing. Door de oosterse denkwijze, die nog steeds de basis vormt van het moderne Hapkido, zijn deze zaken belangrijk.
Door met elkaar de oefeningen te doen, leren ze rekening te houden met elkaar en elkaar ook kansen te geven om de technieken optimaal aan te leren. De jeugd wordt verder een aantal zaken bijgebracht: presteren, doorzetten, (gedisciplineerd) samenwerken, omgaan met regels, je sportief gedragen en elkaar respecteren.

 

 

Maar de lessen zijn gewoon ook gezellig, kinderen maken vriendjes, waar door ze op een gecontroleerde manier recreëren en leuke dingen beleven, ook buiten de reguliere lessen. YUSINKWAN vindt de binding van de ouders van haar jeugdleden met de sportschool erg belangrijk.

kids
Deze enthousiaste aanpak heeft onder andere ertoe geleid dat een aantal ouders ook de martiale arts als Hapkido beoefenen. YusinHapkido trainingen geven je een uitlaatklep voor je dagelijkse verplichtingen en inzicht in en beheersing van belangrijke verdedigingstechnieken.
Deze enthousiaste aanpak heeft onder andere ertoe geleid dat een aantal ouders ook de martial arts als Hapkido beoefenen. De wat ouderen bij Hapkido doen regelmatig mee aan workshops en clinics onder auspiciën van de International Hapkido Alliance.

 

 

beach

YusinHapkido maakt de Koreaanse vechtsportsport toegankelijk voor iedereen, onafhankelijk van lichaamsbouw, geslacht, leeftijd of levensstijl.
Gelieve voor aanmelding van een proefles telefonisch contact op te nemen zodat we meer tijd en aandacht aan u kunnen geven. Tel:010-5013104 of 06-52898391.