Yu Sin Kwan

logoyskWaarom kiezen voor Sportschool Yu Sin Kwan.

Yusinkwan is in Spijkenisse in1981 opgericht door Henrie Ceulen en is de eerste Taekwondo en Hapkido club in Voorne Putten.

Yusinkwan is actief in Spijkenisse en Hoogvliet Rotterdam. Naast Hapkido verzorgt Yusinkwan ook Taekwondo lessen en Kumdo wapentraining en vaardigheden.

Yusinkwan is erkend door de Internationale Hapkido Associon (IHA) de Taekwondo Bond Nederland (TBN), de World Taekwondo Federation (WTF) en NOC*NSF

Yusinkwan heeft een rijke geschiedenis die al ver terug gaat in de tijd.

Zo heeft Sportschool Yusinkwan een groot aantal leden opgeleid tot zwarte band waarvan een deel verder is ontwikkeld tot tweede, derde en vierde dan en een aantal daarvan hebben zelfs een eigen sportschool in Rotterdam en omgeving.

Daarnaast heeft Yu Sin Kwan wat betreft wedstrijden verschillende nationale en internationale titels behaald. Zowel op het gebied van sparing- als stijlwedstrijden. Een aantal top Taekwondoka’s hadden een vaste plek in het nationale Taekwondo team.

De trainingen worden aangepast aan je mogelijkheden aan de individu en het niveau dat hij of zij wilt bereiken. Het tempo waarin je Taekwondo en Hapkido leert bepaal je dus grotendeels zelf!

Plezier staat voor Yusinkwan voorop.

Yusinkwan organiseert ook andere leuke activiteiten zoals een papa- en/of mama dag, de jaarlijks strandtrainingen, survival dag, sportweekend, etc.

Alle lessen worden verzorgd door meerdere leraren met een rijks erkenning die reeds jaren gepassioneerd bezig zijn met onze club en hun sport. Vele zijn hierbij meer dan 18 jaar lid van Yusinkwan. Bij ons loopt u als deelnemer niet verloren rond.