Strandtraining 2013 groot succes!

De traditionele strandtraining was ook dit jaar weer een groot success.

SONY DSC

Met een grote opkomst van zowel Yu Sin Kwan en Yu Sin Kwon en het waanzinnig heerlijke weer was het weer een evenement vol met plezier, hard werken, afzien zweten, puffen en lachen.

Je merkte dat het trainen in zand een stuk zwaarder is dan in onze zaal en veel leden hadden het ook moeilijk met de conditie 🙂 Gelukkig konden we met zijn allen nog heerlijke val breek technieken in het water doen op de juiste diepte zodat we echt koppie onder gingen maar gezien het heerlijke water en het warme weer was de verkoeling zeer welkom.

Het was weer een waanzinnige afsluiting van het seizoen en we hopen dat iedereen na de vakantie voor lekker  aan de conditie heeft gewerkt zodat we direct in September er keihard tegen aan kunnen gaan.

Fijne vakantie en tot September!!!

SONY DSC