ITS 2013 Amsterdam Blog

10 Juli 2013

Binnenkort is het zover. Een evenement waar veel leden van YuSinKwan naar uit hebben gekeken. Het International Training Seminar 2013 is dit jaar in Amsterdam en veel leden hebben zich al ingeschreven.
In de voorbereiding hier naar toe en tijdens de ITS zullen we een Blog bijhouden van alles in en rond dit unieke evenement. Uiteraard waar mogelijk ook met foto’s.

Voor diegene die in slaap was gevallen en zich nu pas realiseert dat dit evenement echt uniek is en in ons kleine landje gehouden wordt toch nog maar een herinnering. Het is niet te laat om je in te schrijven.

Het begint op zondag avond 22 September voor alle rode banders en hoger die lid zijn van de IHA. Deze avond wordt de Sun Bae training gegeven door GM. Booth. De maandag t/m vrijdag erna zal de “Hell” week beginnen. Deze week zullen alle technieken van wit tot zwart behandeld en geoefend worden. Visualiseer dit eens even met je ogen dicht. Een zaal vol met Hapkido leden vanuit de gehele wereld waarvan iedereen een deze passie deelt. Heel veel black belts waar je een week samen mee kan trainen.
Op zaterdag en zondag na deze week worden er seminars gegeven. En wat voor seminars. Grootmeesters uit de gehele wereld zullen diverse lessen geven en veel technieken laten zien die veel van ons zeer waarschijnlijk ook nog nooit gezien hebben. Ook is het uniek dat er zo veel Grootmeesters in 1 zaal aanwezig zijn. En niet geheel onbelangrijk. Zaterdag avond is er ook nog een feestelijk diner met dezelfde Grootmeesters en iedereen die hieraan deel wil nemen.

Zelf zal ik de gehele week aanwezig zijn en ben druk bezig met de voorbereidingen om b.v. mijn conditie zo optimaal mogelijk te maken. Ik kijk enorm uit naar dit evenement en zal proberen iedere dag verslag te doen.

Laat deze kans niet liggen en indien je de mogelijkheden hebt kom dan voor een zaterdag, zondag, het hele weekend etc. Meer informatie kun je uiteraard in onze agenda vinden inclusief de link waar je de inschrijving kan doen. Uiteraard mag je mij ook altijd benaderen voor vragen.

Uiteraard nog even een link naar de site waar de inschrijving kan plaatsvinden. : http://hapkido.netro.com.au/ITS2013/Index.htm

Voor nu wens ik iedereen in ieder geval een fijne vakantie en hoop jullie in geode conditie weer te zien bij de start van het Hapkido seizoen!

Met sportieve groet,
Gerard van der Wagt