Examen Senioren

Vandaag was het de beurt aan de senioren om te laten zien dat ze klaar waren voor een volgende stap.

Druppelend kwam iedereen binnen en de zaal werd snel klaar gemaakt. Hierna begon het zenuwachtige doornemen van de stof, het rekken en strekken etc.

Na een korte gezamenlijke groeps warming up geleid door BSBN Sascha Vervloet die gelukkig ook weer aanwezig was en herstellende is van een blessure begon het examen.

Het eerste gedeelte was met de gehele groep waarbij er diverse technieken gevraagd werden door Kwanjonim Hans Ceulen. Tijdens alle technieken werd iedereen scherp in de gaten gehouden!

Hierna ging het per graduatie door waarbij iedereen de technieken moest laten zien die bij zijn of haar band past. Ook dit was weer zenuwslopend voor iedereen. De spanningen liepen hoog op en de adrenaline was te voelen.

Nadat ook de laatste groep gutsend in het zweet de matten mochten verlaten om even te ontspannen en wat te drinken werd er druk beoordeeld over alle kandidaten. Nadat dit was afgelopen mochten we met zijn allen plaatsnemen om de beoordeling per persoon te horen.

Uiteindelijk is iedereen vandaag geslaagd en weer een stap dichterbij in het leerproces. Een bijzondere prestatie van Priscilla Alders die zo beheerst, snel en gecontroleerd haar technieken liet zien waarbij ook duidelijk werd dat ze technieken van de hogere graduatie ook onder de knie had dat ze 1 graduatie oversloeg en van de 5e kup (groen) direct door ging naar haar 3e kup (bruin).

Iedereen van Harte Gefeliciteerd met het behaalde examen en vergeet niet tijdens de vakantie te oefenen en te trainen aangezien na de vakantie we weer keihard doorgaan!!

Examen2013-6