Meester Henri Ceulen verdient Award

Meester Henri Ceulen verdient Award bij International Martial Arts Hall of Fame

Award1

Zaterdag 2 april was het zover. Yu Sin Kwan Meester Henri Ceulen (6e dan) werd tijdens een speciale gala-avond opgenomen in de International Martial Arts Hall of Fame.

Henrie Ceulen (rechts op de foto) heeft door zijn brede kijk op de Oosterse krijgskunst een visie ontwikkeld die toegankelijk is voor een groot publiek. Hij streeft er naar de budodisciplines niet alleen in te zetten als krijgskunst, zelfverdediging en wedstrijdsport, maar ook als basis voor Fysieke en Mentale training.

Op basis van zijn persoonlijke ervaringen, verzorgt hij voor verschillende onderwijsinstellingen en het bedrijfsleven trainingen, workshops en interactieve lezingen op maat. Henrie is ook verbonden aan de opleiding instituut HRO Rotterdam waar hij de keuzevakken weerbaarheid en agressie op de werkvloer onderricht.

 

 

 

 

 

Ook de oprichter van de IHA (International Hapkido Alliance) Groot Meester G.J. Booth en Meester Roddy Rijke van Yu Sin Kwon Hellevoetsluis viel de eer om een award in ontvangst te nemen.

Award2