Nominatie Meester Hans

“Persoonlijke note” 

Soms lees je een bericht op facebook of het internet waarvan je denkt. Wow.. Waanzinnig…

Waarom? Sinds ik lid ben geworden van YuSinKwan heeft Hapkido mij gegrepen. Het is niet alleen een sport die je beoefend, maar het is een onderdeel van mijn leven geworden. Niet alleen de sport maar ook de mensen erom heen. Voor mij is het ook familie met aan het hoofd van de familie Meester Hans.

Meester Hans die zich al jaren op geheel eigenwijze met veel passie en bevlogenheid voor de sport ons begeleid, traint en helpt het beste uit onszelf te halen. Ook buiten de sport is Meester Hans een luisterend oor en helpt je zaken in het juiste perspectief te zien wanneer jezelf even in vast loopt.

Soms streng maar ook altijd met een lach en humor is het altijd weer leuk om zijn lessen te mogen volgen. Daarom was het ook leuk en zeker verdient om te lezen dat Meester Hans genomineerd is voor de International Martial Hall of Fame voor zijn inzet in de Martial Arts. 

Meester Hans, waanzinnig gefeliciteerd met deze nominatie die in mijn ogen meer dan verdient is. Voel me trots dat ik wekelijks uw lessen mag volgen en hoop dat nog jaren met veel plezier te doen.