Mexico Blog 9 – Hell Week dag 5 & Orkaan  Patricia

Vandaag begon de dag wat onrustig. Via CNN, Facebook en vrienden kregen we te horen dat er een orkaan op komst was richting Mexico. Dus wij direct de schuilkelders in om daar een week te vertoeven. Oeps… dat was plan B. Eerst even zaken goed uitgezocht of de Orkaan ook bij ons langs ging komen. 

De orkaan blijkt heftig te zijn en is 1 van de sterkste orkanen die Mexico ooit heeft gehad. De verwachting is dat wij vooral last hebben van regen en wat wind. Net als een normale Nederlandse herfst dag. Maar toch, we begrijpen de bezorgdheid van onze familie in Nederland want plaatjes zoals onderstaand zijn toch beangstigend.


 Mocht de orkaan morgen toch zijn centrum laten zien bij ons dan vechten we met zijn allen terug. 🙂

Terug naar Hell Week. De laatste dag. Nog steeds voel je de energie van iedereen. 5 uur per dag op de mat trainen en ook vandaag weer alles geven. We begonnen als eerste met de valbreek technieken. Deze technieken helpen je uiteraard niet alleen om je val te breken maar het is ook het lichaam wordt er sterker van. Hierna kregen we de striking drills van de witte naar de rode band allemaal uitgelegd en door ons uitgeoefend.

Hierna kregen we een mini seminar van Master John Ellis. Hij gaf ons wat leuke ideeen over verschillende technieken. Ook liet hij zien hoe hij technieken overbracht op kinderen. Enorm  leuk om te zien.

  
Om 19:00 starte er een ontspannende Joga klas gegeven door CGN Humerto. Ontspannen na een hele week inspanning is een fijn einde van de Hell Week. Heerlijk even slapen… Oeps… niet helemaal.. Maar het was echt ontspannend en je weet weer waar je spieren zitten.

Het is een bijzonder geslaagde Hell Week waar iedereen veel en keihard getraind heeft. Iedereen van Team YSK, Top Prestatie. Jullie inzet en toewijding was waanzinnig. Op naar de volgende Hell Week want gek genoeg is het ook een beetje Hemel op Aarde.