Mexico Blog 4 – Sun Bae Training

Vandaag was de Sun Bae Training. Dit is een technische training voor rode band en hoger. Een belangrijke training als je naar het 1e dan examen wil toe werken maar ook hierna blijft deze training belangrijk.

Hier gaat de Grootmeester dieper en gedetailleerder in op technieken waarbij wij uiteraard deze moeten oefenen. De training begon om 10 uur en duurde tot 16:00 uur. Het was werkelijk waanzinnig. Op de mat stonden gewoon meer dan 90 Black Belts. De organisatie telt meer dan 6000 leden en er zijn door GM Booth op dit moment 240 gegradueerd naar Black Belt’s. Als van deze mensen er dan meer dan 90 op de mat staan dan weet je dat het de juiste plek is om je skills te verbeteren.

   
De training was enorm uitdagend en inspannend. Na de training waren we ook echt op. Ook was het waanzinnig om met deze grote groep Multiple Graps te doen. Ook de meesters gingen de kring in en ze werden dus aangevallen door 84 man die soms indivudueel of soms met meerdere te gelijk de meesters aanvielen. De opdracht was dat iedereen alle meesters 1 x aanvielen. Hetzelfde gebeurde ook bij de examen kandidaten. En dat het zwaar was, was ook te zien. 

Hierna zijn we met de YuSinKwan club gaan eten. Voor Kenny een hele bijzondere ervaring. Hij heeft namelijk een Amerikaanse hamburger gegeten in een Italiaans restaurant in Mexico. Kan het nog gekker. 🙂

Nu vroeg naar bed want iedereen is op. Morgen de eerste dag van de Hell Week. We kijken er naar uit.