Mexico Blog 2 – De vrije dag

Vandaag zijn we nog aan het bijkomen van de reis en kunnen we ook nog genieten van een vrije dag. We zijn met zijn allen Guadelajara ingegaan om een beetje cultuur op te snuiven. En cultuur was er genoeg. 

Bijzondere winkelstraatjes en marktkraampjes waar mensen proberen hun goederen te verkopen. Hieronder zal ik ook een paar foto’s plaatsen om een indruk te geven. Ook zie je een groot verschil tussen armoe en hier geen last van hebben. 

Je ziet mensen spullen proberen te verkopen op plaatsen waar je als westerse je hond nog niet los durft te laten lopen en terwijl we daar wandelen komt er iemand in zijn BMW X4 even langs. Het is een groot contrast wat je ook met beide benen op de grond zet. We hebben het goed in ons Nederland. Nog steeds.

Na deze leerzame dag hebben we nog iets bijgeslapen en hierna wezen eten in een typisch Mexicaans Mariachi restaurant. En dat was ook de laatste keer. Jeemig… mijn oren suizen nog steeds. 🙂

Nu lekker slapen en morgen de eerste officele ITS dag. 

We are ready. Heel team YSK.