Start nieuw seizoen 2015

Hallo YSK’ leden.

Over een aantal dagen is de zomervakantie afgelopen en kunnen we ons weer uitleven bij de Hapkido trainingen. We gaan er ook vanuit, dat jullie ook vanaf de start op maandag 31 augustus 2015 in Hoogvliet weer met vol enthousiasme en energie gaan knallen.

Hapkido Yusinkwan zoekt ook nieuwe  leden met een sportieve instelling en een brede interesse voor de verdedigingsport in het algemeen.Daarom nodigen wij ook graag jullie vrienden, familieleden of kennissen uit  om deel te nemen op de 1e open trainingsdag op maandag 31 augustus in Hoogvliet. De eventuele benodigd heden voor de sportgasten is een trainingsbroek en T-shirt spontaniteit, humor en de juiste drive.

Voor het nieuwe seizoen pakt Hapkido Yusinkwan groots uit met een actie die tot 1 oktober 2015 duurt. Wie geïnteresseerd is in Hapkido of weerbaarheidstrainingen kan de hele maand september gratis trainen. En wie zich daadwerkelijk voor 1 oktober 2015 aanmeldt als lid, ontvangt 20% korting op een nieuw Hapkido pak.

Uiteraard staan er weer een hoop leuke activiteiten op de agenda. Denk bijvoorbeeld aan de ( ITS deelnemers op 16 oktober in Mexico), Papa- en Mammadag, Survival dag voor de seniorengroep, club activiteiten en examens en veel meer.

Wil je op de hoogte blijven wanneer er iets nieuws wordt geplaatst?

Kijk dan regelmatig op www.Yusinkwan.nl of volg ons op twitter, Facebook.

Geniet nog van de laatste vakantiedagen en hoop jullie misschien allen weer op maandag 31 augustus a.s. op de Mat te kunnen begroeten.

Met vriendelijke sportgroeten,

Kwan Jang Nim,
Henrie Ceulen

Docent: Yusinhapkido

Mobiel:   +31 6528 98 391

Ki-Do Weerbaarheid
Training, advies & ontwikkeling