Alle kandidaten geslaagd!

Vandaag was er een examen voor de Senioren tot de 5e kup graad. De zes kandidaten die in aanmerking kwamen waren al vroeg aanwezig om de zaal voor te bereiden. Uiteraard waren er ook andere leden van YuSinKwan aanwezig voor de nodige ondersteuning.

Na een warming up en wat rek en strek oefeningen waren de kandidaten Glenn, Raymond, Erwin, Rob, Kenny en Marcel klaar om aan het examen te beginnen. Zoals ieder examen had ook nu de meester weer enkele verassingen voor de kandidaten waardoor ze “out of the box” moesten denken.

Als laatste werd er nog fanatiek gespard tegen de clubleden die aanwezig waren en nog goed uitgerust waren. Na 2 uur examen waren ze afgepeigerd. 🙂

Iedereen is geslaagd voor zijn nieuwe graduatie en we feliciteren dan ook alle kandidaten met hun nieuwe band.

Nu weer keihard treinen naar voor de volgende mijlpaal.

Examen 9 feb 2014