Overgeven Hoofdtrainer schap Taekwondo

Beste Taekwondo vrienden en ouders.

Via de digitale weg wil ik jullie allen danken voor de warme Taekwondo vriendschap en de leuke verassing van de oud-leerlingen om de laatste Taekwondo training van mij mee te maken en nog wel in Taekwondo Tobok, voor mij een heel dierbare en warme herinnering dat ik altijd zal blijven koesteren en waar ik nog vele jaren op kan teren op dit Yusinkwan familie gevoel.

Voor succes en bestaan van de afdeling Taekwondo YUSINKWAN zal Randy Rijke mijn plaats overnemen, met ondersteuning van het leraren team zijnde Yance en Wim. Het trainersverhaal moet de kracht van eenvoud hebben. Met andere woorden, leiderschap is de kern van het verhaal en daar heb ik in Randy alle vertrouwen in.

Zelf zal ik meer tijd aan het onderdeel Hapkido YUSINKWAN besteden, welke sport ik ook al 20 jaar beoefen en ik wil deze sport in Spijkenisse bekendheid geven.

Ik wil alle leden en speciaal de oud leden, die ik van het begin heb begeleid, bedanken voor de prettige tijd en vriendschap in al die Taekwondo jaren en hoop dat zij als cultuurdragers van Taekwondo YUSINKWAN dit verder met veel sportplezier willen uitdragen. Plezier,spanning, pijn en beloning

Verder wens ik jullie nog heel veel sportplezier en een vriendelijke groet,

Kamsa Hamida,

Sabumnim Hans

_MG_3969 _MG_4032 IMG_4035 IMG_4068 IMG_4069 IMG_4115 IMG_4172 IMG_4239 IMG_4240 IMG_4259 IMG_4298 IMG_4067