ITS 2013 Dag 3 Hellweek!

Dag 3 alweer van de ITS. Nog steeds dezelfde energie bij iedereen!

HellWeek3

Vandaag stond alles in het teken van strikes,  jabs, ,elbows, hooks etc. Alle technieken van wit naar rood warden behandeld en we konden naar hartelust oefenen met deze technieken.

Wat enorm opvalt is dat iedereen je helpt om beter te worden. Als iemand ziet dat je een techniek niet helemaal goed doet stoppen ze met hun training om je te helpen beter te worden. Zo leer je ook langzamer hand de mensen een beetje kennen. Het voelt alsof je thuis komt. Het is (en jullie hebben het al vaker gehoord) Familie.

Uiteraard is er ook discipline. Van te voren werd b.v. gemeld dat bij het omhoog houden van de pads, de andere arm ook omhoog moet zijn voor je verdediging. Je kunt natuurlijk er nooit vanuit gaan dat je niet geraakt wordt. Helaas was ik 1 van diegene die het even vergat en kon me dus 50 keer opdrukken. Ook een geode training uiteraard. 🙂

Dit is enorm kenmerkend dat het familie gevoel bij iedereen er is. Ook vandaag was het weer een waanzinnige ervaring om mee te maken.

Uiteraard was er nog een leuke verassing voor iedereen in Hoogvliet. Met een bus vol Hapkido’ins (35) gingen we mee trainen met de avond sessie.

Groepsfoto3

Deze overval was voor de leden van Yu Sin Kwan een enorme leuke verassing. Iedere meester vanuit diverse landen  lieten hun favoriete technieken zien waarna we deze ook konden oefenen met een partner van de ITS.

Groepsfoto1

Zo hebben ze allemaal een stukje sfeer kunnen proeven van de ITS. Uiteraard hopen we dat er in 2015 ook een groot aantal van onze club zullen deelnemen.

Groepsfoto2

Weer een dag om niet te vergeten en er gaan er nog meer volgen. Tot morgen. Nu slapen en de spieren rust geven.

Gerard