Overzicht

Event Information:

 • vr
  01
  sep
  2017
  zo
  03
  sep
  2017

  Jeugdkamp 2017

  Samuel Naardenhuis, Oostvoorne

  Beste jongens en meisjes,

  Hebben jullie ook zo’n zin in een leuk weekend vol activiteiten, spannende spelletjes, sportief bezig zijn en vooral lol maken?.

  Dat komt goed uit want, wij (Taekwondo Voorne Putten, Yu Sin Kwon Hellevoetsluis en Yu Sin Kwan Hoogvliet) organiseren dit jaar een jeugdkamp in het Samuel Naardenhuis te Oostvoorne.

  Het weekend zal plaatsvinden vanaf vrijdag(middag) 1 tot en met zondag(middag) 3 september.
  ...
  Hoe kun je jezelf inschrijven, vraag toestemming aan je vader en moeder, vul het formulier en lever deze in bij jou Taekwondo- of hapkido meester.

  Ben je nog nooit mee geweest, vraag het dan aan je sportmaatjes die wel al zijn geweest en jou kunnen vertellen hoe leuk weekend zij hebben gehad

  De kosten voor het hele weekend All-inclusief - bedraagt € 75,- per kind. Het resterende bedrag van € 50,-, kan in één keer worden gestort of in 5 termijn van € 10,- op rekeningnummer  NL64 INGB 0682 3066 65 t.n.v. R. Rijke, onder vermelding van ‘Jeugdkamp 2017’.

  We vragen bij inschrijving een voorschot van € 25,00 p/p die je in een envelop kan doen samen met je inschrijfformulier. Het rest bedrag van € 50,- dient voor 25 augustus te zijn overgemaakt op het  bekende rekeningnummer.

  Wij hopen natuurlijk op veel aanmeldingen zodat we er een topweekend van kunnen maken. Hoe meer kids zich aanmelden voor het jeugdkamp, hoe leuker het weekend.

  Ben je enthousiast? Geef je dan uiterlijk voor donderdag 1 juni op door onderstaande strook in te leveren. We zouden het te gek vinden als jullie allemaal meegaan!

  Brief jeugd