Hapkido Spirit Contest in Hoogvliet

Op zondag 30 maart organiseerde Hapkido Hoogvliet een Hapkido Spirit Contest voor jeugd

Hapkido Spirit Contest is een Sport Podium voor jeugd leden met een sportieve instelling en een brede interesse voor de verdedigingsport in het algemeen. Binnen het Wedstrijd Podium staan Fair Play, Sportief gedrag, Motivatie, Doorzettingsvermogen en het hebben van plezier in de sport voorop! Hapkido Hoogvliet starte met een groot deelnemers veld op de Hapkido Spirit Contest. Het was een genot voor de toeschowers en deelnemers om dit evenement op deze wijze meet e maken en te ervaren. Stoten, trappen, werpen en balance verstoringen door een trap op te vangen en de tegenstander naar de grond gooien. Vooral de Hoogvlieter Hosama overtuigen de meest technische deelnemer op dit toernooi.

_MG_5689 (Small)

Hapkido YSK Spirit Contest is verdeeld in drie jeugd wedstrijd competities in het Voor- en Najaar. Het is een leerproces voor alle deelnemers de kinderen leren het beste uit zichzelf en anderen te halen en grenzen van Fysieke en Mentale weerbaarheid te leren kennen.

Voor het deelnemen van de Jeugd Spirit Contest krijgt men 5 punten. Elk deelnemer kan maximaal 25 punten verdienen. ( 4 wedstrijden ) Voor de groep school demo is het mogelijk om 5 extra punten te verdienen voor de School. Elk deelnemer krijgt een Wedstrijd certificaat met de aantal behaalde wedstrijd punten. De prijzen worden pas uitgereikt aan diegene die de hoogst behaalde wedstrijdpunten heeft na drie Spirit Contest competities.

_MG_5835 (Small)

 

 

 

 

 

 

In de Hapkido Spirit Contest  leren de kinderen om het beste uit zichzelf en anderen te halen en grenzen van Fysieke en Mentale weerbaarheid te leren kennen.

Kortom: Plezier, Spanning, Pijn en Beloning.

Voor verder informatie over de vereniging. Tel 010-5013104 of Yusinhapkido .nl

_MG_5840 (Small)